In loc de about

Introvertit, incapatanat si suspicios, Capricornul are multe complexe, dar le ascunde cu diplomatie.

Ce „PASARELE” are?

Obsesia lui primordiala este aceea de a detine controlul. De-asta e mereu in garda si se straduieste continuu, incarcandu-se cu atatea responsabilitati. Toate actiunile lui au un scop. Iar scopul, oricare ar fi, e menit sa-i asigure controlul asupra  oamenilor si situatiilor. Convins ca are mereu dreptate, se considera dator sa dea sfaturi si indrumari.

Daca nu e ascultat, poate recurge la strategii subtile si chiar la manipulare pentru a te aduce acolo unde vrea. Mult-trambitata lui modestie e o baliverna – in realitate, Capricornul este extrem de ambitios si de orgolios. Totusi, alaturi de Scorpion, este una din „piesele de rezistenta” care misca lumea inainte si care merita atentie si consideratie.

Cand face urat?

Daca il jignesti sau ii strici planurile nu uita si nu iarta. Nu are simtul umorului si nu e maleabil.

4 responses to “In loc de about

  1. Maaama,sigur nu e scorpion ? =)) pt ca avem multe un comun din cate vad… ambitioase, orgolioase, nu uitam si nu iertam 😆 suntem bine de tot! b-)

    • Da, avem multe in comun, am realizat asta citindu-ti blogul, dar am tacut si am asteptat momentul oportun sa-ti spun. Si el a venit. 🙂

    • Dar stii ce am observat ca nu avem in comun? 😕 faptul ca tu esti introvertita…eu mi’s mai nebunica si mai extravaganta, ma abtzin foarte rar si doar in circumstantze deosebite 😀 acum ma gandesc eu…poate esti extrovertita si deschisa si nu realizezi tu…poate ai nevoie doar de putzin curaj! :d

      • Sunt foarte deschisa, dar doar cu persoanele care-mi plac, cu prietenii buni, cu cei pe care-i simt sinceri si bine intentionati. Dar toate astea se intampla in timp, nu dintr-o data.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s