Easter Colours

a wonderful sight for Easter morning

Love

Love is real, real is love.
Love is feeling,feeling love.
Love is wanting to be loved.
Love is touch, touch is love.
Love is reaching, reaching love.
Love is asking to be loved.
Love is you, you and me.
Love is knowing we can be.
Love is free, free is love.
Love is living, living love.
Love is needing to be loved.

Amanecer

Sunrise strings

Amazing sky

Happy Easter to all! 🙂

21 responses to “Easter Colours

 1. ms, te-am adaugat si noi (suntem 2) 😀

  Happy Easter to you too! 🙂

 2. Titanya
  Cu atat mai bine, va invidiez, mi-ar placea sa am si eu pe cineva cu care sa impart blogul, care sa vina cu idei de articole noi, si nu doar atat, dar sa treaca si la fapte, adica sa le si scrie, abia acum realizez cat de greu e de unul singur intr-un proiect de asemenea anvergura. Si eu sunt la inceput, abia de o luna m-am apucat de scris intensiv si tot atunci am trecut primii oameni in blogroll.
  Se ofera cineva voluntar? 🙂 😛 😯 I’m serious! 😦

 3. Of of oooof se putea sa nu ne incanti privirile un pic? 🙂
  Sa stii ca am ” furat ” si eu o… priveliste si-am lipit-o de desktop. 😀

 4. oh da, mi-am încărcat bateria, cu energie cât se poate de pozitivă! (am o baterie specială) 😛

 5. Poezia tu ai scris-o?

 6. @ Nice 🙂 Pai, daca n-ai zis si tu cine a scris-o, eu de unde sa-mi dau seama?

  Hai ca stiu si eu o poezie:

  1. Spune-mi spune-mi spune-mi spune-mi
  Sau nu-mi spune nimic.

  2. Spune-mi spune-mi spune-mi spune-mi
  Sau nu-mi spune nimic.

  3. Spune-mi spune-mi spune-mi spune-mi
  Sau nu-mi spune nimic.

  Strofa a patra am uitat-o.

 7. @ Nice, si da, ma ofer eu.

 8. @ Nice 🙂 nu e creatie proprie, sunt versurile unui cântec de prin anii ’60 pe care le-am auzit recitate la „Poezia muzicii tinere”, un spectacol tinut prin anii ’80 de Florian Pittis, Marcel Iures si Mariana Buruiana. Versurile respective erau date ca exemplu (printre altele de acelasi „tip”) de cât de imbecile erau textele muzicale la noi in perioada aia, spre deosebire de ce cântau baietii aia din Liverpool….Mai era o poezie care-i facea lui Marcel o placere sadica sa o citeasca si sa o … interpreteze. Era un vers cam asa: „si nevasta-mi e desteapta”. Aici Marcel facea o pauza si explica: poetul a folosit cuvântul „desteapta” in sensul de „treaza”, ca sa iasa rima.

 9. @ Nice, spectacolul „Poezia muzicii tinere” isi propunea sa fie o incursiune in „muzica buna”. Se prezentau inceputurile rock-ului si Beatles anii 1962-1967, urmând ca, in spectacolele ulterioare, sa se vorbeasca de Beatles 1967-1971, Rolling Stones etc etc etc. Dar inainte de asta se facea o prezentare generala asupra situatiei muzicii de dinainte de aparitia rock-ului. Se vorbea si de Bob Dylan, Peter, Paul and Mary, Elvis Presley etc etc etc. Cum cenzorii ii impusesera sa vorbeasca si despre muzica româneasca, atunci a vorbit si despre asta….Dar sa nu crezi ca avea o parere chiar asa de proasta despre muzica româneasca din acea perioada. Lasând la o parte tâmpeniile la care facea referire ca sa mai destinda atmosfera, erau prezentate si grupuri care au facut istorie muzicala in perioada ’60 – ’80: Rosu si Negru, Olimpic ’64 (care facea traduceri fonetice ale cântecelor Beatles-ilor – de exemplu „It’s been a hard day’s night” era „tradus” ca „Stii bine gard de znai”), Phoenix, Pro Musica, Semnal M, Dan Andrei Aldea, FFN, Mondial, Columna si multe altele. El era de fapt un apropiat al lor, se invârtea in cercul acestor cântareti si ii aprecia. Pentru noi era o mare ocazie sa ascultam muzica buna in compania prietenilor, iar la spectacol veneau intotdeauna foarte multi tineri, cei 3 strângând mai multi spectatori decât toate spectacolele de teatru de la Bulandra la un loc din saptamâna respectiva. Si era o perioada in care lumea se cam ducea la teatru, pentru ca variantele de petrecere a timpului liber erau extrem de putine.

 10. @ Nice, nu pot decât sa regret ca n-ai auzit de el. E adevarat ca nu se prea facea publicitate si era un spectacol nu prea bine vazut de autoritati. Da, am mers de vreo 20 de ori, pâna s-a desfiintat impreuna cu Cenaclul Flacara. Pe vremea aia nu exista internet, informatia circula mult mai greu, iar magazinele de muzica erau imbâcsite cu muzica populara. Când si când, si mai degraba conspirativ, mai aveai parte de un disc Iris, Holograf, Sfinx, Rosu si Negru…de Phoenix nu se mai punea problema, fusesera indexati dupa ce au avut tupeul sa fuga din tara. Iar de muzica straina nici nu mai vorbesc.

  Eu am auzit intâmplator de Poezia Muzicii Tinere, intrucât a facut un spectacol la clubul liceului la care invatam. Abia dupa aia „am luat urma” si mergeam cât puteam de regulat la Bulandra – Icoanei.

 11. Bestiale pozele astea:X

 12. Superbe pozele.! :X

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s